Jobs

All the best jobs available at our amazing sponsors!

Kártyarendszer szervezési szakértő

Együttműködik a felhasználókkal, a fejlesztőkkel és a külső szállítókkal, részletes IT specifikációkat készít. Projektjellegű feladatai mellett kisebb munkacsoportok feladatait koordinálja. Fontos az SQL nyelv ismerete és az Oracle adatbázis és Unix operációs rendszerek felhasználói szintű használata.

IT alkalmazásüzemeltetési szakértő

A rendszerek folyamatos finomhangolása mellet automatizálja a felügyelt üzleti folyamatokat, eljárásokat, üzemelteti a központi monitoring rendszert és szakértőkén részt vesz projektekben, audtiokban. Előnyt jelent a Nagios; Core; Zabbix; Icinga; SCOM; CA APM; Dynatrace; ELK ismerete

IT rendszerüzemeltetési munkatárs

Monitorozza a futó rendszereket, jelenti a rendellenes működéseket és végrehajtja a ServiceNow rendszeren keresztül beérkező feladatokat.

Tesztelő és rendszerszervező

Early testing közben megismeri az üzleti és IT folyamatokat, alkalmazásokat, specifikációk alapján összeállítja a tesztelési forgatókönyveket, manuális és automatikus teszteket tervez és végrehajt. Szükséges az SQL ismerete és az ISTQB CTFL vizsga megléte.

IT alkalmazás üzemeltető

Üzemelteti az elektronikus csatornák alkalmazásait, végrehajtja a verzióváltásokat és frissítéseket, dokumentációkat készít. Fontos a Windows, Linux, Unix rendszerüzemeltetői használata, a Weblogic és OHS ismerete.

BI and Controlling Methodology Junior Expert

Önkiszolgáló üzleti intelligencia megoldásokat fejleszt, karbantartja és fejleszti az SQL adatbázisokat. Szükséges az SQL magas szintű ismerete és az üzleti angol nyelv használata.

CRM szakértő

Definiálja a bank üzleti céljaihoz szükséges IT folyamatokat, megvalósítja a bankcsoport fejlesztési igényeit és támogatja a fiókhálózatot az új IT rendszerek implementálásában.

IT Quality Assurance Architekt

Segíti az OTP architektúrájának megújítását, a legújabb technológiák bevezetését és támogatja a leszállított szoftverek minőségbiztosítási folyamatát.

IT Solution Architekt

Megújítja az OTP Bank IT architektúráját, bevezeti a legújabb technológiákat. Összehangolja az informatikai megoldásokat az IT stratégiával és támogatja a bankot üzleti céljainak elérésében.

Gyakornok banki innovációs területen

Támogatja az érintett szakterületet a digitális innovációk és ötletek becsatornázásában, implementálásában, kutat, elemez és megosztja a legjobb gyakorlatokat.

Sign up for our newsletter

Get notified about our latest news, ticket releases and event info.

Major League Hacking 2017 Hackathon Season